Kino4ua.com
480p
R

День народження Буржуя 2

Рік:
Ор. назва:
День рождения Буржуя 2
Країна:
Країна Агресор
Категорія:
Режисер:
Анатолій Матешко
Тривалість:
00:52:07
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Після пожежі підприємець Коваленко, відомий також як "Буржуй", числиться загиблим. Однак ця людина не такий простий, як здається. Навіть коли всі вважають його загиблим, він продовжує вершити своє правосуддя в кримінальному світі. Коли в колах злочинців мова заходить про Буржуя, то всі явно напружуються. Незабаром стає відомо, що Буржуй є генеральним директором успішної фірми. Йому вдалося уникнути загибелі, але тепер головний герой сподівається відшукати тих, хто занапастив його рідних і близьких. Один з кримінальних авторитетів, вражений тим, що Буржуй вижив, відправляється до ворожки, яка заявляє, що крім Коваленко в живих залишилися і інші жертви пожежі. ©Kino4ua День народження Буржуя 2 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?