Kino4ua.com

Місячне сяйво

Рік:
Ор. назва:
Moonlight
Країна:
США
Режисер:
Баррі Дженкінс
Тривалість:
01:50:50
Переклад:
Українська мова Цікава ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Колобок
Хірон народився в бідному районі шикарного Майамі і виховувався матір'ю-одиначкою, яка зловживає наркотичними речовинами. Худенький, заляканий і самотній хлопчик ніколи не знав хорошого життя - вдома його чекала лише байдужа наркоманка в оточенні настільки ж безнадійних приятелів, однокласники щодня піддавали дитину приниженням і знущанням, а надії на зміну ситуації, по правді, ніколи і не було. Рятуючись втечею від компанії агресивно налаштованих підлітків, він пробрався в занедбаний будинок, де вперше зустрів Хуана - місцевого наркоторговця. Тоді хлопчик не міг подумати, наскільки важливу роль зіграє ця зустріч в його майбутньому.

Коли хлопчина підріс, проблем тільки додалося: у підлітковому віці він усвідомив власну нетрадиційну орієнтацію і придбав перший сексуальний досвід, але результатом стала не довгоочікувана любов і розуміння, а посилилася агресія з боку ровесників. Пронісши крізь роки свою біль, самотність, відчуття знедоленої людини, вже дорослий чоловік зумів домогтися успіху, піднявшись на торгівлі наркотиками, але чи принесло йому таке жадане багатство справжнє щастя? ©Kino4ua Місячне сяйво 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Анатолій
    5 лютого 2020 19:14
    + 0 -
    СУПЕР ФІЛЬМ. МОЛОДЦІ.