Kino4ua.com
R

Погані хлопці

Рік:
Ор. назва:
Bad Boys
Країна:
США
Режисер:
Майкл Бей
Тривалість:
01:59:55
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Будучи незмінними напарниками і старими друзями, ці двоє темношкірих детективів уособлюють цілковиту протилежність характерів, способу мислення і ставлення до життя. Візьмемо, наприклад, Маркуса Бернетта, справжнього працелюбного поліцейського, який після закінчення зміни поспішає додому до коханої дружини і трьом дорогоцінним нащадкам. А ось Майк Лоурі, навпаки, нехлюй, закоренілий холостяк, до того ж, невиправний бабій. Щодня головні герої стикаються з несправедливістю і шаленими злочинцями, мріючи навести порядок в рідному Майамі.

На цей раз офіцерам доручили справу про гучне пограбування, коли витонченим шахраям вдалося проникнути на нібито сверхохораняеме поліцейське сховище речових доказів і винести звідти партію героїну на суму в 100 мільйонів доларів. Найнеприємніше, що вкрадені наркотики наші бідолахи напередодні самі ж і вилучили, а тепер, схоже, їх кар'єра опинилася під загрозою, адже начальство всерйоз підозрює хлопців в безпосередньої причасті до інциденту.
Відтепер хлопцям залишається тільки в найкоротші терміни вийти на слід спритних негідників і відновити свою заплямовану репутацію, в іншому випадку їм доведеться підшукувати нове місце роботи. ©Kino4ua Погані хлопці 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?