Kino4ua.com
PG-13

На гребені хвилі

Рік:
Ор. назва:
Point Break
Країна:
США, Канада, Китай, Німеччина, Австрія, Італія
Режисер:
Еріксон Кор
Тривалість:
01:54:32
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Джонні Юта - агент ФБР, який працює під прикриттям. Він професійно справляється зі своїми обов'язками навіть при дуже складних обставинах. Зовсім недавно він завершив чергову важку справу. Не встигнувши відпочити від неї, головний герой фільму «На гребені хвилі» змушений вирушити на чергове завдання під прикриттям. Цього разу молодій людині потрібно потрапити в групу високопрофесійних злодіїв, які зухвалим способом грабують банки. У це співтовариство входять різні люди з різних країн світу. Все що їх об'єднує - це захоплення небезпечними видами спорту. При плануванні кожної нової справи ці люди використовують свої спортивні навички. Для впровадження в банду Джонні повинен зробити неможливе, а саме довести, що він один з них. У цьому йому допоможе захоплення серфінгом, саме завдяки цьому хобі у співробітника ФБР з'явиться шанс на впровадження. Увійшовши в банду, він поступово починає відчувати симпатію до цих злочинців, але служба є служба. Через цей внутрішній конфлікт вся так ретельно спланована операція може виявитися під загрозою. Життя всіх героїв фільму можна охарактеризувати однією фразою і вона ідентична з назвою самої кінострічки. ©Kino4ua На гребені хвилі 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?