Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

На гребені хвилі

Рік:
Ор. назва:
Point Break
Країна:
США, Японія
Режисер:
Кетрін Біґелоу
Тривалість:
02:02:47
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Працюючи агентом в такій службі, як: ФБР, Джонні вже звик до найскладніших завдань, і з кожним разом йому вдається довести всю справу до кінця. Ця робота стала для нього вже чимось більшим, це вже сенс життя, без якого він не може прожити ні хвилини. І ось йому доводиться взятися за чергове завдання, в якому він має пробратися в банду завзятих злодіїв, які вже більше декількох місяців тероризують ціле місто. Ці злочинці на відміну від інших займаються таким спортом, як: Паркур. Це дозволяє їм з легкістю збігати від працівників поліції, ніж самим уникати будь-яких покарань.

Джонні належить перевтілитися в такого ж злодія, але для початку потрібно знайти хоча б мінімальні вміння в цьому виді спорту, адже по-іншому йому не вдасться увійти до складу цього угруповання. Але для Джонні це не проблема, раніше йому вже доводилося пробувати на собі різні образи, і на цей раз він упевнений в своїх силах.
Це завдання може вплинути на Джонні, як з хорошого боку, так і з поганого, адже в разі вдалого результату, його явно чекає підвищення, якого він так довго чекав. Саме тому він придумує оригінальний спосіб затримання цих злочинців. ©Kino4ua На гребені хвилі 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?