Kino4ua.com
R

Бої без правил

Рік:
Ор. назва:
A Prayer Before Dawn
Країна:
США, Великобританія, Франція, Китай, Камбоджа
Режисер:
Жан-Стефан Саувар
Тривалість:
01:56:39
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Заснований на реальних подіях фільм розповідає про долю Біллі Мура - боксера, який на початку 2000-х опинився у в'язниці Бангкока. Знайомитися з цією історією ми будемо з самого початку ... Хлопець залишає Європу і відправляється в Таїланд, сподіваючись, що зміна обстановки допоможе йому позбавитися від наркотичної залежності. Але після декількох днів, проведених далеко від дому, стає очевидно, що поїздка нічого не змінила - герой бойовика «Бої без правил» продовжує вживати наркотики. Доходить до того, що його заарештовують і засуджують до трьох років ув'язнення за незаконне зберігання зброї та заборонених речовин. Герою доводиться відбувати покарання у в'язниці «Чанг Май», розташованої на півночі країни. Спочатку Біллі змирився зі своєю долею, вважаючи, що три роки пролетять досить швидко, але, опинившись за гратами, він зрозумів, що потрапив в справжнє пекло: переповнені камери, недотримання санітарних норм, насильство з боку інших ув'язнених і наглядачів. Разом з ламкою що мучить героя, це стало важким випробуванням, здатним зламати будь-яку людину. Спортсмен знаходить віддушину в заняттях тайським боксом. При цьому все не обмежується тренуваннями - Біллі доводиться виходити на ринг, де він на смерть б'ється з іншими злочинцями. ©Kino4ua Бої без правил 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?