Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Воїн (1 - 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Warrior
Країна:
США
Режисер:
Лоні Перистері, Лін Одінг, Девід Петрарка
Тривалість:
01:00:52
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | Енейв (s1), DniproFilm (s2)
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
1890-і роки. У центрі сюжету опиняється молодий майстер бойових мистецтв А Саме. У житті йому не раз доводилося використовувати свої навички. Він визнаний справжнім вундеркіндом, бо в свої роки зміг добитися великих висот в бойових мистецтвах.

Обставини змушують головного героя покинути Китай і оселитися в США. Тепер А Саме проживає в Сан-Франциско, в місцевому Чайнатауні. Через деякий час після переселення молода людина починає помічати, що район не живе мирно - в ньому постійно відбуваються сутички між злочинними угрупованнями. Такий стан справ майстра не влаштовує - через суперництво двох великих угруповань страждають звичайні мешканці району.

Незабаром і сам А Саме не по своїй волі виявляється учасником бандитських бійок - йому потрібно швидко заробити грошей, а єдиний спосіб зробити це - робота на одну з впливових сімей в кварталі. Його бойові навички в цій справі відмінно допомагають. Ніхто поки не здогадується, що справжня мета А Саме - помста, безпосередньо пов'язана з тим, що йому довелося пережити в минулому.

У своїй справі тут він швидко досягає успіхів, домагається поваги людей і швидко отримує можливість помститися своїм кривдникам. ©Kino4ua Воїн (1 - 3 Сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.4
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?