Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Легенда Карпат

Рік:
Ор. назва:
Legends of Carpathians
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Сергій Скобун
Тривалість:
01:41:54
Переклад:
Українська мова Оригінал
Переклад:
Російською - Не требуется (Украинская)
Скарга

Історія про лідера визвольного руху карпатських опришків Олексу Довбуша, якому довелося пережити нелегке дитинство, і з невпевненого хлопчаки вирости справжнім воїном, який уособлює мужність і справедливість. ©Kino4ua Легенда Карпат 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Леся
    Леся
    8 березня 2022 23:48
    + 0 -
     не виправдав фільм моїх очікувань... прикро,бо здалось би такі історичні фільми знімати більш професійно, з висвітленням карпатського колориту, з дотриманням хронології, фольку тогочасного....Прикро:(
  2. Михайло
    Михайло
    18 березня 2021 11:31
    + +3 -
    Професійних акторів у фільмі я не побачив, а аматори грають так, як уміють, дуже прикро, але картина не сподобалась, очікував більшого.
  3. Марія
    24 лютого 2021 21:07
    + 0 -
    Як можна поділится фільмом із друзями ?
  4. Був тут
    Був тут
    16 листопада 2020 20:08
    + 0 -
    Нові пани виросли на людській крові, а захистити нікому !
  5. Володимир
    16 червня 2020 12:56
    + +19 -
       Сам з тих сторін, що і опришки. Чув від старих дідів, що оповідали історії і легенди про Олексу - звичайно перебільшені. Але фільм без перебільшень знятий. РЕСПЕКТ  колективу, що зазнимкував цю картину. Давно треба таких фільмів. І Марічка і Олекса - дуже правдиві і природні, не те, що московcький непотріб і полова , що її вітер розвіває. Слухайте свого серця, чуйте свій розум і показуйте українство всім. Успіхів і благословінь!!!
  6. Гість Сергій
    Гість Сергій
    25 квітня 2020 23:48
    + +6 -
    Фільм посередній.
    Ну чим він кращий від старого фільму 1959 року?
    https://www.youtube.com/watch?v=EN-aEXTQmcE Олекса Довбуш / Oleksa Dovbush (1959) UKR / SUB ENG
    https://www.youtube.com/watch?v=vGyTGR2c0Ys Олекса Довбуш (1959) фильм

    Яким боком до Карпат Хотинський замок? У 18 столітті він не належав полякам.

    Опришки чомусь увесь час носять білі сорочки, які в горах демаскують і швидко забруднюються. Більше того, навіть сплять у тих сорочках на голій землі, попри те, що ночі у Карпатах дуже холодні і вологі навіть влітку.

    Образи героїв розкриті мало. Цікавий персонаж - бородатий опришок, який ухилявся від каменів, такий собі характерник. Але після цього епізоду його вміння наче вичерпується?