Kino4ua.com
R

Світ примар

Рік:
Ор. назва:
Ghost World
Країна:
США, Великобританія, Німеччина
Режисер:
Террі Цвігофф
Тривалість:
01:51:20
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
У центрі цієї артхаусної комедії історія двох подруг, які вирішили жити за своїми власними правилами і законами. Зазвичай після закінчення школи молоді люди продовжують навчання в коледж або влаштовуються на роботу. Але дві нерозлучні подруги Ребекка і Енді вирішують інакше. Вони вважають, що подальше навчання після школи – марна трата часу, грошей і сил. Енді переконує Ребекку, що набагато краще жити у своє задоволення і кидати виклик всьому світу. Улюбленим заняттям дівчат є посиденьки в кафе, в якому вони люблять обговорювати сучасне суспільство, сміятися над хлопцями, пізнавати всі премудрості життя, спостерігаючи за відвідувачами. Енді сперечається з усіма і виступає проти стереотипів, вона не влаштовується на роботу, тому що не хоче бути лицеміркою, посміхаючись незнайомим їй людям, постійно змінює свої смаки в одязі, виглядаючи досить ексцентрично, а часом дуже комічно. Дівчина не дружить і не зустрічається з хлопцями, зневажаючи їх за їх стереотипність у мисленні і ставленні до дівчат. Але одного разу, прогулюючись з подругою по блошиному ринку, вона зустрічає невпевненого в собі продавця старих платівок. Чоловік уже не молодий, йому близько сорока, його не можна назвати красенем, але знайомство з ним перевертає її погляди. Дівчина запрошує його на побачення і починає розуміти, що хоч вони на вигляд і такі різні, у них багато спільного. З кожним днем чоловік починає подобатися їй все більше. ©Kino4ua Світ примар 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?