Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Мадам Павутина

Рік:
Ор. назва:
Madame Web
Країна:
США, Канада, Мексика
Режисер:
С.Дж. Кларксон
Тривалість:
01:56:11
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Центральним персонажем фільму є Мадам Павутина, прізвисько, дане молодій жінці на ім'я Кассандра Вебб. Її життя не можна назвати легким. З самого дитинства вона зіткнулася з проблемами здоров'я - слабким зором і повною паралічною недієздатністю, викликаною аутоімунним захворюванням. Завдяки своєму чоловікові, який винайшов унікальну систему підтримки життя, Кассандра може продовжувати жити. Він відданий їй і готовий на все, щоб забезпечити її виживання.


Таким чином, тіло головної героїні всіяне датчиками і трубками, створюючи враження павутини. Цей образ став причиною прізвиська "Мадам Павутина". Незважаючи на свої фізичні обмеження, у неї є дивовижний дар - здатність передбачення майбутнього. Цей дар допомагає супергероям у їхніх складних місіях, роблячи Мадам Павутину невід'ємною частиною боротьби проти зла. ©Kino4ua Мадам Павутина 2024 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?