Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Том і Джері. Повна колекція

Рік:
Ор. назва:
Tom & Jerry Complete Collection
Країна:
США
Режисер:
Джозеф Барбера, Уільям Ханна, Джин Дейч, Чак Джонс
Актори:
Тривалість:
17:13:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Всесвітньо відома серія мультфільмів про пригоди кота Тома і мишеня Джері. Завзяті і смішні пригоди цих прекрасних кумедних персонажів роблять його популярним не тільки серед дітей, але і людей різного віку. І якщо перший намагається зловити мишенятка хитрістю і підступністю, то другий завжди виявляється мудрішим, ніж кіт. Мультфільми просякнутий гумором і божевільними погонями, які не відпускають від екранів від початку і до кінця. У 2000 році журнал Time назвав мультсеріал «Том і Джеррі» одним з найбільших телевізійних шоу всіх часів.

©Kino4ua Том і Джері. Повна колекція 1940-1967 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Антуан
    Антуан
    3 червня 2021 16:23
    + +1 -
    Я вважаю що мультсеріал Ну Постривай/Начувайся кращий з Вовком, Зайцем та Бегемотом ніж мультсеріал Том і Джеррі з Котом Томом, Мишеням Джеррі, Псом Бульдогом Спайком та Цуценям Бульдоженям Тайком.