Kino4ua.com
R

Забираючи життя

Рік:
Ор. назва:
Taking Lives
Країна:
США
Режисер:
Ді Джей Карузо
Тривалість:
01:43:57
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
В автобусі знайомляться два хлопця і відправляються в авантюрну подорож. Несподівано машина ламається, і один з хлопців виходить розібратися, що сталося, як раптом інший без всяких пояснень штовхає його під колеса проїжджаючого автомобіля. Незнайомець забирає собі речі вбитого і їде один. Двадцять років по тому поліція займається розслідуванням вбивства молодої людини на будмайданчику. Справу доручають вести агенту ФБР Ілліані. Дівчина з'ясовує, що справа загадковим чином пов'язана з серією інших гучних злочинів. Уже багато років поліція шукає маніяка, який забираючи життя своїх жертв, привласнює собі їх ім'я, користується їхніми картками і навіть справно платить податки, щоб не викликати ніяких підозр. Злочинець діє настільки професійно, що не залишає на місці вбивства жодного доказу, і кожного разу його сліди губляться. Однак заповзятлива Ілліана вирішує обов'язково знайти психопата і повністю занурюється в це небезпечне розслідування. Черговий злочин призводить її до свідка Джеймса, завдяки якому вдається з'ясувати важливі деталі події. Ілліана розуміє, що маніяк зробить все, щоб прибрати випадкового свідка, і тепер її завдання не тільки знайти викрадача чужих життів, а й забезпечити безпеку Джеймсу. ©Kino4ua Забираючи життя 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?