Kino4ua.com
480p
PG

Попелюшка: повний вперед

Рік:
Ор. назва:
Cendrillon au Far West
Країна:
Франція
Категорія:
Режисер:
Паскаль Еролд
Тривалість:
01:25:34
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AAA-Sound
Вже довгий час як звичайнісінький російський молодий чоловік мріє зустріти свою другу половинку. З цією метою він починає колесити всі руські землі. Але на своїй Батьківщині пошуки не приводять до бажаного результату. Хлопцеві так і не вдається знайти дівчину своєї мрії. Але він не збирається так легко здаватися і більше нічого не робити в цьому напрямку. Тепер він вирішує з цією ж метою відправитися в далеку подорож і проїздить всю казкову країну.

Потрапивши в цей казковий світ, чоловік починає розуміти, що життя тут в цілому дуже відрізняється від життя в інших місцях. Досягти бажаного буде вкрай важко. Адже тут у всіх куточках виявляються лиходії, які всіляко намагаються перешкоджати щастя інших людей. А самими нав'язливими з цих казкових зловмисників є морські вовки - пірати.

Русский принц перебуває в невеликому замішанні, адже подібна обстановка йому зовсім чужа. І саме в цей важкий момент йому простягає руку допомоги його улюблена тітка. У неї є дивні звички і дуже часто вона робить такі кроки, які виходять за межу людського розуму. Але її підмога дуже допомагає хлопцеві продовжувати свій шлях і, нарешті - то, знайти свою кохану - Попелюшку. ©Kino4ua Попелюшка: повний вперед 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb3.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?