Kino4ua.com
PG

Зачарований принц

Рік:
Ор. назва:
Charming
Країна:
США, Канада
Категорія:
Режисер:
Росс Венокур
Тривалість:
01:25:22
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Важко знайти таку дівчину, яка б не мріяла про прекрасного принца на білому коні. Але мало хто знає, що на світі існує зачарований принц, здатний вразити будь-яку дівчину своєю чарівністю. Про нього і піде мова в сімейному анімаційному мультфільмі «Зачарований принц».

У центрі сюжету перебуває юнак, який з народження отримав дар зваблювання. Дівчата падають від щастя при одному лише його вигляді. Він такий прекрасний, що заміж вийти за нього мріє будь-яка в королівстві. Незвичайний дар молодої людини призводить до того, що оточуючі жінки починають проявляти готовність піти на будь-які жертви заради однієї лише його посмішки. І хоч ця особливість дуже подобається принцу, нерідко він стикається з гнівом чоловіків, не готових до такого повороту подій. З цієї причини йому нерідко доводиться вирішувати раптово виникаючі проблеми з чоловіками практичних всіх своїх знайомих дівчат. Все змінюється в той момент, коли принц зустрічає Ленор, дівчину, яка впевнена, що не здатна любити. Разом вони відправляються в епічну поїздку. ©Kino4ua Зачарований принц 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?