Kino4ua.com
480p
G

Барбі: Принцеса і Жебрачка

Рік:
Ор. назва:
Barbie as The Princess and the Pauper
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Вільям Лау
Тривалість:
01:25:11
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | К1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Історія, розказана у мультфільмі, сталася у невеликому віддаленому королівстві, розташованому високо у горах. У королівській сім'ї народилася принцеса Анна-Луїза, а в цей же час у простій сільській родині народилася її точна копія Еріка. Батьки обох дівчат дуже любили своїх дочок, тільки дівчатка росли в різних умовах, їх життя були так не схожі. Вони ніколи не мали зустрітися, але доля розпорядилася по-своєму.

Складне фінансове становище королівства змушує вдовствуючу королеву видати дочку заміж за принца з сусіднього королівства. Щоправда, Анна-Луїза зовсім не любить принца Домініка, але змушена погодитися на шлюб, щоб допомогти народу свого королівства. Однак випадкова зустріч з Ерікою, яка дуже схожа на принцесу, змінює всі плани Анни-Луїзи. Волею долі Еріка змушена прикинутися принцесою, поки йдуть пошуки зниклої Анни-Луїзи, що веде до захоплюючих пригод у палаці. ©Kino4ua Барбі: Принцеса і Жебрачка 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?