Kino4ua.com
R

Ноша / Карґо

Рік:
Ор. назва:
Cargo
Країна:
Австралія
Режисер:
Бен Гоулінґ, Іоланда Рамке
Тривалість:
01:45:27
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) HDrezka Studio
Чи збережуть люди моральне обличчя які вижили в зомбі-апокаліпсис? Кожен глядач має право дати власну відповідь на це питання. Однак не можна залишати без уваги версію творців фільму «Ноша / Карго», впевнених, що зберегти людську подобу зуміє меншість. На початку оповідання з'ясовується, що планета охоплена смертельним вірусом, ліки від якої не існує. Вбиваючи людину, вірус перетворює його в хижого монстра, що не відчуває болю. Від подібних чудовиськ змушені постійно ховатися Енді і Кей - подружжя, які виховують тримісячну доньку Розі. Якийсь час їм вдавалося успішно обходити скупчення зомбі, але одного разу удача відвертається від героїв. В результаті Кей заражається першою, а коли їй доводиться кинути чоловіка і дочку, щоб не натрапити на них через посилення голоду, нападу піддається і сам Енді. В результаті чоловік залишається один з дочкою на руках. До повноцінного перевтілення залишається менше 48 годин, тому герою необхідно знайти гідних людей, які візьмуть на себе відповідальність за виховання малятка Розі. Зараз живу людину доводиться побоюватися не менше, ніж чудовиська, а значить, завдання буде вкрай непростим. ©Kino4ua Ноша / Карґо 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?