Kino4ua.com
R

Шеф Адам Джонс

Рік:
Ор. назва:
Burnt
Країна:
США
Режисер:
Джон Веллс
Тривалість:
01:41:21
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Адам Джонс не тільки володар престижних кулінарних премій - у нього справжній талант до мистецтва приготування їжі. Головний герой драматичною кінострічки «Шеф» здатний з самих пересічних інгредієнтів створити справжній кулінарний шедевр. Вдало використовуючи свій шарм і таланти в приготуванні їжі, Адам влаштовується шеф-кухарем в популярний і неймовірно престижний ресторан, розташований фактично в самому центрі Парижа. Коли ім'я чоловіка стає впізнаваним в колі людей, пов'язаних з ресторанним бізнесом, його намагаються переманити. Які тільки пропозиції не надходили Адаму, але він залишався непохитним і не став змінювати тієї розкоші, яка у нього вже є. Але незабаром удача відвертається від героя - він допускає на роботі прикру помилку і позбавляється не тільки робочого місця, а й звання професіонала. Тепер чоловіка не візьмуть на роботу навіть в саму занепалу їдальню. Це вибиває його з колії, плюс до всього Джон залишається без коханої, яка покинула його відразу ж, як у Адама почалася чорна смуга. На які жертви доведеться піти чоловікові, щоб повернути собі добре ім'я? Чи зуміє Адам знову стати успішним і затребуваним кухарем? ©Kino4ua Шеф Адам Джонс 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?