Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Микита Кожум'яка

Рік:
Ор. назва:
The Dragon Spell
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Манук Депоян
Тривалість:
01:25:43
Переклад:
Українська мова Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Скарга

Як то давно ходили по землі слов'янської чудовиська жахливі. Як відкриє таке чудовисько пащу - так і проковтне сім овечок (ну, або трьох дочок княжих - що першим під крило попадеться). І молилися жителі сіл і міст, щоб не оселилося поблизу отаке ненажерливе чудовисько. А якщо з'явиться пугаліще, то добре якщо є богатир поруч - та ось хоч Кирила Кожум'яка, який одного разу змія поганого переміг!

Не думали тоді люди, що дракон переможений повстане з мертвих і захоче повернути владу над землями навколишніми. Всім знову потрібен герой, але хто погодиться вийти на бій? Микита, малолітній спадкоємець прославленого витязя, впевнений, що вже він-то зміг би остаточно розправитися з нечистю, тільки батько його не пускає ... Але хлопчикові батьківські заборони не перешкода: в його душі горить жага подвигу, а з таким настроєм можна і гори згорнути! Він потрапляє в чарівну країну Дівінарію, де і мешкає величезна луската гадина, яка бажає знову тримати в страху односельчан Микити. Хлопчина вирішує підтримати славу прізвища і сміливо спрямовується на пошуки засобу, який допоможе йому в боротьбі з чудовиськом! А його соратниками стануть життєрадісні нові друзі, які володіють магією. ©Kino4ua Микита Кожум'яка 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?