Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Зарафа

Рік:
Ор. назва:
Zarafa
Країна:
Франція
Категорія:
Режисер:
Ремі Безансон, Жан-Крістоф Лі
Тривалість:
01:18:47
Переклад:
Українська мова багатоголосий закадровий | Cine
В основі лежить реальна історія жирафа Зарафа, який зробив неймовірну подорож з Африки до Франції. Його шлях був усіяний всілякими небезпеками і пригодами, але навіть перед лицем смерті його не покидав вірний товариш - темношкірий хлопчик Маки. Разом вони зуміли перетнути найсуворішу пустелю, пережити жахливий морський шторм, побувати в лапах злих піратів і навіть політати на повітряній кулі, вперше побачивши справжній сніг. Подолавши всі випробування, Зарафа знайшла новий будинок і сім'ю у затишному ботанічному саду Парижа, а Маки ще довго розповідав про свої пригоди дітям і онукам. ©Kino4ua Зарафа 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?