Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Притулок (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sanctuary
Країна:
США, Канада
Категорія:
Режисер:
Мартін Вуд, Брентон Спенсер, Стівен А. Еделсон
Тривалість:
00:42:04
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - SyFy, ТВ-3
Хелен Магнус - не тільки приваблива жінка, але і талановитий учений. Місію свого життя вона бачить в тому, щоб охороняти людей від жахливих монстрів, які все-таки живуть серед нас. Деякі з цих незвичайних істот не становлять загрози, але більшість досить кровожерливі і не проти пообідати представниками людської раси або навіть убити їх просто заради забави. Тому Хелен створила особливий притулок, замаскований під розкішний старовинний особняк. Крім головної героїні, в ньому живуть її дочка Ешлі, доктор Циммерман, що спеціалізується на судової психіатрії, технічний геній Генрі і навіть шахрайка Кейт Фрілендер.
Разом герої розшукують і досліджують загадкових істот, що зустрічаються у всіх куточках нашого світу. Ті, які налаштовані дружелюбно по відношенню до людей, навіть стають гостями в будинку доктора Магнуса і допомагають їй в роботі. Однак підступні монстри не дрімають, тому команді Хелен в боротьбі з ними доведеться використовувати не тільки свої природні інстинкти, а й суперсучасні технології і навіть паранормальні здібності. ©Kino4ua Притулок (1, 2, 3, 4 сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?