Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Доктор Хто (1 - 14 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Doctor Who
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Кріс Чібнолл
Тривалість:
00:59:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV (s1-4), K1 (s5-10), Baibakoo(s1-11-13-14), HDRezka(s13)
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Перед вами один з найбільш незвичайних науково-фантастичних серіалів. Якась істота без імені подорожує в машині часу, яка скоріше нагадує звичайну телефонну будку. Доктор Хто - геніальний вчений і допитливий мандрівник в одній особі. Більшість жителів нашої планети і не здогадуються, що тільки завдяки Доктору Земля, та й весь Всесвіт до сіх пір існує. Нашому світу постійно загрожують небезпечні і могутні істоти, наділені надприродними силами. Головна місія Доктора полягає в тому, щоб знайти і знешкодити злодія, в якому б часу він ні мешкав. Крім того, головний герой часто допомагає простим людям в менш масштабних проблемах. Незважаючи на свою геніальність, поодинці він би не впорався. У Доктора є безліч помічників, кожен з яких є унікальною особистістю з певними здібностями.
Ще однією особливістю серіалу є те, що за всю його історію головну роль виконали більше десяти акторів. Кожен з них привніс в характер свого персонажа щось нове. ©Kino4ua Доктор Хто (1 - 14 Сезон) 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb8.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?