Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Лабіринт Фавна

Рік:
Ор. назва:
El laberinto del fauno
Країна:
США, Іспанія, Мексика
Режисер:
Ґільєрмо Дель Торо
Тривалість:
01:58:51
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Дії художнього фільму "Лабіринт Фавна" відбуваються під час Другої світової війни. У 1944 році Іспанія бореться з німецькими фашистами. В цей час маленька дівчинка Офелія, разом зі своєю вагітною матір'ю Кармен, переїжджає в військовий табір, де вітчим капітан Відаль веде боротьбу.

Навколо Офелії йде запекла боротьба, дівчинка бачить багато насильства, зради і похмурість обстановки. Вона захоплюється читанням казок, де світ яскравий, прекрасний і абсолютно безпечний. Біля будинку Офелія знаходить пустельний лабіринт, в якому зустрічає дивного господаря підземелля Фавна.

Фавн розповідає дівчинці, що її загиблий батько насправді живе в чарівній країні, а вона є принцесою цього королівства. Щоб потрапити туди Фавн пропонує Офелії пройти кілька випробувань. ©Kino4ua Лабіринт Фавна 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?