Kino4ua.com
HD 720p
CCR

1944

Рік:
Ор. назва:
1944
Країна:
Естонія, Фінляндія
Режисер:
Елмо Нюґанен
Тривалість:
01:36:25
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
1944 – військова драма, яка показує війну такою, якою її бачили солдати з обох боків лінії фронту. Події, показані у фільмі, відбувались у період, коли між радянськими військами і німецькими солдатами велися важкі бої на кордоні Росії з Естонією. 20 естонська дивізія СС також перебувала у складі фашистської оборони. Коли радянська армія пішла у наступ, ворогу було дуже нелегко відбити цей напад, але фашистам все ж вдалося це зробити. Було зрозуміло, що це не остання битва, тому німецька сторона готувалась до нової хвилі нападів. Потрібно було посилити позиції, збільшити чисельність армії. Тому на плечі одного естонського лейтенанта була покладена відповідальність за те, щоб новобранці, які прибули на станцію, стали справжніми солдатами. Часу на «навчання» обмаль, і далеко не кожен з них готовий до суворої воєнної реальності… ©Kino4ua 1944 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. о
    о
    30 січня 2021 23:43
    + +1 -

    рекомендую до пегляду 5 з 5