Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Людина Невидимка (1, 2 Cезон)

Рік:
Ор. назва:
The Invisible Man
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Майкл Гроссман, Джей Тобіаш, Джошуа Батлер
Тривалість:
00:40:10
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Кіно
Ця картина описує черговий випадок, коли двом рідним братам довелося піти по зовсім різних життєвих дорогах. Куди вони їх привели, і що ж сталося з кожним з них, розповість серіал «Людина-невидимка», в якому описуються досить захоплюючі та цікаві події. Дивитися цей захоплюючий телевізійний проект в режимі онлайн можна завдяки нашому електронного ресурсу.

Молода людина, на ім'я Деріен, ніколи не замислювався про те, яка різниця існує між поняттям добра і зла. Він просто жив і спокійнісінько розкривав чужі сейфи. Досить часто на його ім'я можна було натрапити в міській кримінальній хроніці. Його життя проходило за сценарієм, цілком протилежного життя брата, якого всі знали, як відповідального і старанного юнака.

Він завжди любив науки і досяг у цій галузі значних вершин. А ось Деріен так і продовжував красти у інших людей і наживатися на чужих нещастях. Але цьому славному періоду настав кінець, адже кожен злодій і шахрай повинен відповідати за свої вчинки і витівки. Несподівано для себе самого, він погодився на те, щоб стати позитивним героєм. Вся справа в тому, що в ході одного незвичайного наукового експерименту, його голова була оснащена ртутним імплантатом, завдяки якому він отримав можливість ставати невидимим. І, хоча сама операція і пройшла успішно, за нею послідували вельми сумні події.

Все почалося з вбивства його брата і продовжилося вимогою, висунутою з боку невідомого божевільного. Він хотів, щоб наш герой викрав зразок урядової зброї в обмін на чіп, керований продажним контрагентом. З цих самих пір спокійне життя завершилося, адже тепер, наш герой постав перед нелегким вибором, залучають його в справжнісіньку безодню неймовірних відкриттів, цікавих подорожей і найнебезпечніших завдань, одержуваних від представників провідних спецслужб. ©Kino4ua Людина Невидимка (1, 2 Cезон) 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?