Kino4ua.com
R

Смертельні перегони

Рік:
Ор. назва:
Death Race
Країна:
Німеччина, США, Великобританія
Режисер:
Пол Андерсон
Тривалість:
01:50:35
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Дженсен Еймс опиняється у в'язниці за вбивство, якого не скоював. Автогонщикові дуже не пощастило - економічна криза вдарила по інфраструктурі міста та судова сфера не є винятком. Виправдання Еймса в критичній для країни ситуації є неможливою. В'язниця, в якій талановитий гонщик відбуває термін, знаходиться на самофінансуванні. Де взяти гроші, щоб утримувати персонал колонії і самих ув'язнених? Директор Хеннессі знаходить єдине рішення - проводити на базі тюрми гонки на виживання - смертельну сутичку на автомобілях, оснащених автоматами, кулеметами і навіть вогнеметами. П'ятиразовий переможець смертельних гонок отримує свободу. Це солодка мета для кожного ув'язненого, адже існувати в умовах в'язниці просто неможливо. Смертельна гонка набирає обертів, її починають транслювати по телебаченню. Улюбленцем публіки стає Франкенштейн, який гине в черговому заїзді. Турбуючись про майбутнє телеефірів, директор в'язниці заявляє, що кумир мільйонів просто поранений. Йому на заміну садять Дженсена Еймса - талановиту, але невинну людину автогонщика, якому доведеться встати лицем до лиця зі смертю і спробувати перемогти її. ©Kino4ua Смертельні перегони 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?