Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Пожежники Чикаго (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Chicago Fire
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джо Чапеллі
Тривалість:
00:43:09
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - BaibaKo, ColdFilm, Octopus
Сюжет серіалу розповідає глядачам про непросту службу пожежних з Чикаго, які працюють в 51-й пожежній ділянці. Головним героєм багатосерійного фільму «Чикаго в огні» є Метью Кейсі - лідер групи пожежних, що користується авторитетом серед колег. Зараз у чоловіка невизначені стосунки з колишньою подружкою Хейллі Томас. Також проблеми в особистому житті приносить Метью мама, яка багато років тому розбила сім'ю, вбивши свого чоловіка. Втім, у чоловіка його професії рідко є вільний час на повноцінне особисте життя. У першій серії ми зможемо побачити, що його основним суперником стає Келлі Северайд, який очолює загін рятувальників. Між чоловіками часто виникають конфлікти, які вони долають заради спільної мети - порятунку людей у надзвичайних ситуаціях. За таким сценарієм розгортається і їх перша сварка: герої звинувачують один одного в смерті колеги Енді Дардена, але їм доводиться подолати свої емоції, коли під час виконання завдання інший пожежний отримує серйозну травму. ©Kino4ua Пожежники Чикаго (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 сезон) 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим
    Максим
    20 березня 2023 11:37
    + +1 -

    Чому не має другого сезону Українською?

    1. Administration
      20 березня 2023 12:29
      + 0 -
      Це значить, що дана студія не встигає усе перекладати, як будуть зміни, Ми Вас сповістимоЦе значить, що дана студія не встигає усе перекладати, як будуть зміни, Ми Вас сповістимо