Kino4ua.com
R

Нічна втеча / Усю ніч в бігах / Втеча у ніч / Нічний втікач

Рік:
Ор. назва:
Run All Night
Країна:
США
Режисер:
Хауме Кольєт-Серра
Тривалість:
01:54:21
Переклад:
Українська мова Остап Карвацький | Одноголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Гостросюжетний кримінальний бойовик «Нічна втеча / Усю ніч в бігах / Втеча у ніч / Нічний втікач», з Ліам Нісоном в головній ролі, розповідає історію кілера, який вступає в протистояння зі своїми колишніми роботодавцями.
Головний герой Джим Конлон - професійний найманий вбивця, один з кращих у своїй справі. На його рахунку не один десяток якісно виконаних завдань. Якось раз трапляється так, що Джиммі, захищаючи свого сина, доводиться вбити сина дуже впливового кримінального авторитета Шона Магуайера, на якого він колись працював. Бандит оголошує на колишнього підлеглого, з яким вони до того ж і друзі, справжнє полювання. Однак він не має наміру зупинятися на житті людини, який позбавив його сина, Магуайер хоче вбити і сина Конлона. Джиммі не залишається нічого іншого, як вдатися до своїх навичок, щоб захистити сім'ю. Ось тільки зробити це буде далеко не просто тому, що крім головорізів Магуайера, за ним і сином полюватиме і продажна місцева влада ... ©Kino4ua Нічна втеча / Усю ніч в бігах / Втеча у ніч / Нічний втікач 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?