Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Куб 3: Зеро

Рік:
Ор. назва:
Cube Zero
Країна:
Канада
Режисер:
Ерні Барбараш
Тривалість:
01:37:31
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AMC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Ця кінострічка є приквелом захоплюючої дилогії фільмів жахів «Куб» і «Гиперкуб». Сюжет розкриває деякі цікаві подробиці серії, наприклад, особистість конструктора загадкового механізму, що представляє собою гігантську споруду з приміщеннями кубічної форми які постійно пересуваються, в кожному з яких захована смертельно небезпечна пастка. У центрі оповідання знаходиться Ерік Уїнн, молодий оператор загадкового куба. Його завданням є спостереження за жертвами експерименту, які, як він думає, потрапляють туди добровільно. Несподівано чоловік захоплюється однієї з піддослідних, Кассандрою Рейнс. Покопавшись в її персональних даних, Ерік виявляє, що дівчиною не був підписаний необхідний папір про згоду на проведення експерименту. Молодий співробітник не раз намагається звернутися до вищих осіб з приводу виниклої помилки, але безрезультатно. В цей час Кассандра продовжує перебувати в страшному лабіринті. В результаті Ерік вирішує порушити правила і сам відправляється всередину пастки, щоб допомогти дівчині врятуватися. Тепер, коли життя самого співробітника знаходиться в небезпеці, йому потрібно думати набагато швидше і знайти вихід з жахливого механізму. ©Kino4ua Куб 3: Зеро 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Том
    Том
    6 квітня 2021 19:31
    + +1 -
    Нащо писать Українською коли її немає в перекладі