Kino4ua.com
PG-13

Босоніж містом

Рік:
Ор. назва:
Barefoot
Країна:
США
Режисер:
Ендрю Флемінг
Тривалість:
01:25:41
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Джей Вілер виріс в багатій родині і звик все отримувати за помахом руки, він любить погуляти і важким характером теж не відрізняється. Однак, ця навіженість не завадила йому домогтися гарних успіхів в житті. Незважаючи на всю цю яскраву оболонку, йому бракує в житті головного - любові. Він ніяк не може знайти єдиного улюбленого чоловічка. Можливо, ця душевна біль змушує його чинити протизаконні вчинки, після одного з них він був покараний громадськими роботами в психлікарні. Саме там він зустрівся з милою дівчиною Дейсі, яка зазнала дуже багато переживань, в результаті яких опинилася в дурдомі. Молоді люди швидко прив'язуються один до одного. Як же не вчасно Джея запрошують на весілля брата. Його запросили прийти зі своєю дівчиною, але ніхто не припускає, що це буде дивакувата з дурдому. ©Kino4ua Босоніж містом 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?