Kino4ua.com
HD 720p
G

Босоніж у парку

Рік:
Ор. назва:
Barefoot in the Park
Країна:
США
Режисер:
Джин Сакс
Тривалість:
01:46:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Enter Film
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Молода подружня пара Браттерів переїжджає до квартири на п'ятому поверсі, під самим горищем. Подружжя зовсім не збігається характерами. Корі шукає змін та нових вражень. Підлога, навпаки, консервативна і завжди слідує своїм звичкам, що склалися. Мати Корі Етель після того, як її покинула дочка, почувається самотньою, тому Корі дуже турбується про неї. Корі влаштовує вечерю в ресторані, на яку запросила, окрім Пола, Етель та їхнього нового сусіда Віктора. Вечір закінчується не дуже вдало. Все в результаті призводить до сварки подружжя, і Корі намагається вигнати Пола з дому.

Поки він залишає житло, з'ясовується, що Етель не ночувала вдома, що зовсім не в її характері. Пол, забравши речі та пляшку віскі, йде з дому. Корі, одумавшись, кидається його шукати і знаходить Пола зовсім п'яним і босоніж, що гуляє в парку. Вона приводить чоловіка додому, але той із горя забирається на дах і ледь не падає вниз. Корі героїчно забирається на дах і, пройшовши карнизом, рятує Пола. Подружжя мириться. ©Kino4ua Босоніж у парку 1967 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?