Kino4ua.com
HD 720p
R

Чотириста ударів

Рік:
Ор. назва:
Les quatre cents coups
Країна:
Франція
Режисер:
Франсуа Трюффо
Тривалість:
01:40:02
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | КІТ
Переклад:
Російською - Оригінал
Антуан Дуанель (Жан-П'єр Лео) – важкий підліток. Він живе у тісній квартирі зі своєю матір'ю та вітчимом. Вчителі вважають його вічним джерелом неприємностей і часто карають за кожну дрібницю. У сім'ї також не все гладко: мати зневажливо і байдуже ставиться до Антуана, а слабохарактерний вітчим із головою занурений у роботу, але більш-менш доброзичливий до Антуана.

Антуан разом зі своїм найкращим другом починають прогулювати школу, розважаючись у парку розваг та ходячи до кінотеатрів. Гуляючи вулицею з Рене, Антуан зауважує, що його мати цілується з іншим чоловіком, але не надає цьому значення. Вдома батьки часто сваряться через дрібниці, а після однокласника Антуана дізнаються, що він прогулював школу. Прийшовши до класу, Антуан каже вчителю, що не зміг прийти вчора через раптову смерть матері, вчитель вірить йому. Але того ж дня до школи приходять батьки і починають скандал. Антуан вирішує не повертатися додому і проводить всю ніч гуляючи Парижем. Наступного дня його все ж таки забирають батьки. Мати намагається налагодити контакт із сином, і він починає старанно вчитися. Він пише твір за Оноре де Бальзаком, але вчитель звинувачує його в плагіаті і ставить двійку. Антуан, боячись реакції батьків, втікає з дому.

Він починає жити у свого друга Рене. За кілька днів, щоб роздобути гроші, Антуан вирішує вкрасти друкарську машинку з офісу вітчима. Але продати її не вдається, тому Антуан вирішує повернути машинку назад, але її ловлять та віддають батькам. Ніч юнак проводить у поліцейській дільниці. Батьки ухвалюють рішення віддати його до виправної установи. На прийомі у психолога з'ясовується, що Антуан ненавидить свою матір через те, що вона була вагітна їм ще до заміжжя і хотіла зробити аборт, та її відмовила бабуся. За кілька тижнів мати відвідує Антуана, і той зауважує, що в неї з'явився новий модніший одяг. Як виявилося, після того, як хлопчика відправили до інтернату, у них налагодилися справи з фінансами, але матері, що вітчиму — начхати на долю Антуана. Через деякий час юнак здійснює втечу. Він прямує до моря, яке завжди мріяв побачити. Фільм завершується стоп-кадром обличчя Антуана, повного розгубленості та безнадійності. ©Kino4ua Чотириста ударів 1959 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?