Kino4ua.com
PG

Сімейка Крудсів. Початок (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dawn of the Croods
Країна:
США
Режисер:
Алекс Альмагер, Крістал Чесні, Брайан Хетфілд
Тривалість:
00:21:04
Переклад:
Українська мова QTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - NewStudio
Головні герої знову повертаються на телеекрани, і тепер їх пригоди стануть ще більш захоплюючими. Події мультсеріалу «Сімейка Крудсів. Початок» перенесуть нас в той день, коли забавному сімейству доведеться покинути обжите місце. Справа в тому, що тут починаються жахливі природні катастрофи, які змушують місцевих жителів відправитися на пошуки нового будинку. На щастя, вони його знаходять дуже скоро. Члени сім'ї Крудс поселяються в сусідній долині, де їм доведеться все починати спочатку. Це означає безліч труднощів і чергових випробувань, які випадуть на долю як дітей, так і їхніх батьків. Спочатку всі сумують через вимушений переїзд, але незабаром розуміють, що це означає і дещо ще - тепер у кожного з них є шанс стати тим, ким він давно мріяв бути, але не міг зважитися на зміни в старому будинку. Але труднощі все-таки будуть - старшим Крудсам доведеться буквально воювати з новими сусідами Боорсамі, які не раді їх переїзду. А ось дітлахам зміна обстановки піде на користь - Груг за допомогою нових друзів позбудеться від страху води, а Ева стане по-справжньому популярною в тутешній школі. ©Kino4ua Сімейка Крудсів. Початок (1, 2, 3 сезон) 2015-2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Антуан
    Антуан
    3 червня 2021 16:18
    + 0 -
    Я дійсно бажаю щоб 1 вересня 2021 року повернувся канал QTV замість шлаку ОЦЕ і щоб був мультсеріал Сімейка Крудсів. Початок з старими і новими серіями. 2015-2017 рр.