Kino4ua.com
G

Атлантида: Загублена імперія

Рік:
Ор. назва:
Atlantis: The Lost Empire
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ґері Троуслейд, Кірк Вайз
Тривалість:
01:35:43
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Робота молодого американського вченого Майло Тетча дуже рутинна: він стежить за бойлером в музеї Вашингтона. Але його думки займає зовсім інше, і зовсім не війна, хоча справа відбувається в 1914 році. Як і його діда, юного дослідника вабить Атлантида: Загублений світ, який занурився в морську безодню багато десятків тисяч років тому. Однак колеги Майло висміюють його романтичні фантазії, відмовляючись фінансувати безнадійну, на їхню думку, експедицію. На допомогу герою приходить давній друг його дідуся містер Уітмор, який не тільки готовий виділити гроші, але і хоче сам відправитися на пошуки пригод в якості лінгвіста, незважаючи на похилий вік.
На пошуки давно втраченого континенту відважні шукачі пригод відправляються на паровій субмарині. Але жителі підводної Атлантиди не дрімають: вони зовсім не в дикому захваті від того, що таємниця їхнього існування буде розкрита. На підводний човен нападає Левіафан - гігантське механічне ракоподібне, створене правоохоронцями цивілізації. Однак частина команди рятується вплав на міні-субмарині і приступає до пошуків материка, звіряючись зі старим щоденником діда Майло. Після довгих поневірянь компанія дослідників потрапляє в стародавнє місто, де Тетч знайомиться з королівською дочкою Кідой. Між ними виникає сильне взаємне тяжіння, але підступний капітан експедиції Рурк вбиває короля, щоб заволодіти чарівним кристалом, а молодих людей бере під варту. Тепер доля Атлантиди повисла на волосині .. ©Kino4ua Атлантида: Загублена імперія 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Анна
    Анна
    17 червня 2021 21:01
    + +2 -
    фільм хороший але коли кіда говорила іншою мовою чому її озвучував чоловік confused