Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Кохання чаклунки

Рік:
Ор. назва:
охання чаклунки Un amour de sorcière
Країна:
Франція
Режисер:
Рене Манзор
Тривалість:
01:41:42
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет фільму занурює глядача в атмосферу чаклунських сутінків. Кількість майстрів по частині чорної магії неухильно знижується. Молок Едрамарек є останнім майстром злих сил серед чоловіків, але не може мати спадкоємця. Але ж родову династію темних магів потрібно якось продовжувати ...
Тим часом чаклунка Моргана, одна з останніх що залишилися в живих чотирьох відьом, є матір'ю одиннадцатимесячної дитини на ім'я Артур. Чотирнадцятого червня в шостій годині ранку малюкові повинен виповнитися рік, і після цього, як і всіх дітей чарівників, його зарахують до магічного співтовариства добра. Але Молок вирішує втрутитися в ці плани і схилити малюка на свій бік. Моргана шукає людину, яка могла б стати хрещеним для її синочка, тим самим перегородивши дорогу лиходієві і захистивши Артура від служіння злу. Під її критерії потрапляють троє смертних, але чаклун починає вбивати їх одного за іншим. На щастя, відьма зуміла залучити в свої мережі останнього з чоловіків, перш ніж його знайшов Молок. Ним виявився американський винахідник на ім'я Майкл Ферт. Але дівчина зовсім не очікувала, що закохається в свою жертву ... ©Kino4ua Кохання чаклунки 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?