Kino4ua.com
PG-13

Полтергейст

Рік:
Ор. назва:
Poltergeist
Країна:
США, Канада
Режисер:
Ґіл Кінан
Тривалість:
01:40:53
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
У центрі оповідання звичайна сімейна пара, яка раптово виявляє, що їх будинок побудований на тому ж місці, де раніше було величезне кладовище. Це лякає подружжя, адже тепер в їхньому будинку живуть неспокійні злі духи, які підозріло зацікавилися дочкою сімейної пари. Найбільш загрозливе те, що сімейство і не підозрює, що вже зовсім скоро їм доведеться пережити жахливі і страшні події. Кілька спраглих трепету людського серця привидів якимось незрозумілим чином зуміли увійти в світ живих і стали атакувати всіх членів сім'ї. Як далі складеться їхня доля? Одне відомо точно - на рахунок маленької дівчинки у цих страшних духів є свої плани. Вони поставили собі за мету - відібрати дівчинку. Через деякий час у них все вийшло. Тепер всьому сімейству належить об'єднати всі зусилля, щоб здолати злісних духів і врятувати свою дочку. Але сказати простіше, ніж зробити - герої стикаються з безліччю небезпечних труднощів. ©Kino4ua Полтергейст 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?