Kino4ua.com
R

Лікар. Учень Авіценни / Цілитель. Учень Авіценни

Рік:
Ор. назва:
The Physician
Країна:
США
Режисер:
Філіп Штельцль
Тривалість:
02:35:06
Переклад:
Українська мова ААА-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Історичний фільм з елементами медичної тематики знятий на основі однойменного роману письменника Ноа Гордона.
Сюжет розгортається в Англії ХІ століття. Хлопчик на ім'я Роб залишається сиротою внаслідок смерті матері від загадкової хвороби кишечника. Роб примикає до народного лікаря Барбера і поступово вивчає премудрості середньовічної медицини. Герой намагається знайти спосіб лікування захворювання, яке забрало життя його матері. Шукаючи відповіді на це питання, Роб відправляється в далеку Персію. Внаслідок своєї винахідливості, він стає учнем видатного лікаря того часу - Авіценни. Під час навчання Роб переступає ряд найсуворіших релігійних принципів, і його життя виявляється в небезпеці.
У той час розгортається повстання мусульманського населення міста проти царської верхівки влади. Повстанці не гребують найтемнішими методами війни, і насилають на місто епідемію бубонної чуми. Життя цілого міста залежить від Авіценни і його учнів.
Фільм захоплює своєю реалістичністю, непередбачуваними сюжетними розв'язками і цікавою любовною лінією. ©Kino4ua Лікар. Учень Авіценни / Цілитель. Учень Авіценни 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?