Kino4ua.com
R

Жах на вулиці в'язів 5: Дитина сну

Рік:
Ор. назва:
A Nightmare on Elm Street: The Dream Child
Країна:
США
Режисер:
Стівен Хопкінс
Тривалість:
01:29:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Безсмертний маніяк-вбивця Фредді Крюгер знову повертається. Через рік, після жахливих подій Еліс і її хлопець Ден продовжують зустрічатися, а по закінченню школи планують відправитися у подорож. У хлопців з'явилися нові друзі, життя налагоджується і вже здавалося ніщо не зіпсує їхні плани. Однак, нічні кошмари знову повертаються до Еліс. Їй сниться мати Фредді медсестра Аманда Крюгер, яка повинна народити дитину.

Надалі Елі дізнається, що вона вагітна, а так як дитина проводить в утробі практично весь час уві сні, то її мета: не допустити щоб Фредді дістався до малюка. А тим часом Крюгер починає жорстоко розправлятися з друзями Еліс і з її хлопцем Деном. Для боротьби проти Фредді, Еліс змушена відправитися уві сні в покинуту божевільню, в якому Аманда Крюгер наклала на себе руки. ©Kino4ua Жах на вулиці в'язів 5: Дитина сну 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?