Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Битва року

Рік:
Ор. назва:
Battle of the Year
Країна:
США
Режисер:
Бенсон Лі
Тривалість:
01:49:41
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Брейк-данс один з найпопулярніших стилів вуличних танців, який є відгалуженням хіп-хоп культури. Тому щороку в світі проходять сотні змагань і чемпіонатів з брейк-дансу. Саме про підготовку до одного з таких міжнародних змагань під назвою «Битва року» піде мова у фільмі «Битва року».
Протягом довгих років жодна з команд Америки не могла перемогти на цих змаганнях. Однак на цей раз одна з команд має намір все змінити, і здобути перемогу над кращими танцюристами з усього світу, незважаючи навіть на те, що на самому початку їх спіткала невдача. Але для початку їм потрібно пройти через багатогодинні виснажливі тренування, адже, щоб перемогти, хлопцям потрібно показати найвищий рівень. ©Kino4ua Битва року 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?