Kino4ua.com
R

Дж. Едгар / Джон Едґар

Рік:
Ор. назва:
J. Edgar
Країна:
США
Режисер:
Клінт Іствуд
Тривалість:
02:16:53
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубляж
Перед нами дуже неоднозначний проект, який знайомить свого глядача з історією життя одного з найвпливовіших людей за всю історію Америки. У центрі сюжету фільму «Дж. Едгар» - чоловік, своїми діями фактично створив ФБР в такому вигляді, в якому воно знайоме нам зараз. Протягом 48 років головний герой керував ФБР. Примітно, що засновником був не він, але саме Едгару приписують створення організації повноцінної силової структури. Протягом десятків років він удосконалював діяльність Федерального бюро розслідувань, ревно стежив за виконанням посадових обов'язків навіть рядових агентів. На його віку країною керували вісім різних людей, але до кожного з президентів у містера Едгара був власний підхід, що дозволяє чоловікові керувати діями тих, кому підвладна ціла держава. Все це вимагало від людини його статусу величезних зусиль. Але чи можна назвати ціну, яку він заплатив за свою посаду, прийнятною? ©Kino4ua Дж. Едгар / Джон Едґар 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?