Kino4ua.com
HD 720p
R

Мертвий космос: загибель

Рік:
Ор. назва:
Dead Space: Downfall
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Чак Паттон
Тривалість:
01:14:24
Переклад:
Українська мова Бгатоголосий закадровий | BaibaKoTV
Фантастичний мультфільм "Мертвий космос: загибель" переносить глядача в далеке майбутнє, в якому міжгалактичні польоти вже давно стали буденністю, а надпотужними зорельотами вже нікого не здивуєш. У сюжеті мультфільму гірничодобувний космічний корабель «Ішимура» стикається з інопланетним артефактом, який був виявлений на поверхні планети Егіда-7.

Знайдений артефакт транспортують на борт корабля, а далі починають відбуватися незрозумілі і страшні події: деякі члени команди зникли, деякі починають проявляти незрозумілу агресію, пропадає зв'язок з колонією, а незабаром і виявляють перші розтерзані трупи. Що твориться на борту корабля, з якої причини всі злетіли з котушок і хто за всім цим стоїть? Відповіді на ці питання належить знайти деяким членам екіпажу, звичайно ж, якщо вони встигнуть. ©Kino4ua Мертвий космос: загибель 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?