Kino4ua.com
HD 720p
G

Лего Зоряні війни: Нагорода Бомбада

Рік:
Ор. назва:
LEGO: Star wars - Вombad Bounty
Країна:
Данія
Категорія:
Режисер:
Педер Педерсен
Актори:
Тривалість:
00:05:00
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Мультиплікаційний фільм переносить глядачів у трохи незвичайний вимір популярної зіркової саги. Всі її персонажі створені з конструктора Лего, завдяки чому навіть Всесвіт виглядає мило і навіть можна сказати кумедно. Але, як відомо, зовнішність буває оманливою і це яскравий приклад. Пристрасті у лего-версії киплять такі ж, як і у класичних «Зоряних війнах».

Космічний крейсер на чолі з Лордом Вейдером бере на абордаж невеликий корабель, що належить повстанцям. Капітан лиходіїв із гордим виглядом переможця підіймається на борт захопленого судна, але раптом послизається і падає. Виявляється, незадовго до цього охайний слуга вимив палубу до блиску, а вода ще не встигла просохнути.

Щоб остаточно не розгубити почуття власної гідності, Вейдер намагається спритно піднятися. Однак усі його спроби закінчуються неминучим провалом, оскільки при падінні лиходій зламав ногу. У цей момент у його голові і виник підступний план помсти.

Для здійснення задуманого Лорд наймає відомого в космічному просторі мисливця за головами – Бомбада. У той час як винуватець події навіть не підозрює, що його життя тепер у небезпеці. Та й взагалі, хто б міг подумати, що мокра підлога може спричинити низку неймовірних пригод. ©Kino4ua Лего Зоряні війни: Нагорода Бомбада 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?