Kino4ua.com
480p
PG-13

Робоцип: Зоряні війни Епізод III

Рік:
Ор. назва:
Robot Chicken: Star Wars Episode III
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Сет Грін
Тривалість:
00:44:43
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | QTV
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Пародія на сагу про Зоряні Війни. Третій епізод. Творці картини продовжують висміювати сагу про Зоряні Війни. Розповідь фільму ведеться від імені Імператора Палпатіна, який у далекому минулому і не думав про політичну кар'єру, але дурна випадковість змінила все. Удостоєний премії "Еммі" робот-курча повертається зі своєю третьою відправкою всесвіту "Зоряних війн". У цьому абсолютно новому годинниковому спеціальному випуску чотири дуже різні персонажі - Імператор Палпатін, Дарт Вейдер, Боба Фетт і Гері штурмовик - розкривають несказанні історії, які переплітаються і з'єднуються у всіх шести фільмах "Зоряних війн"! ©Kino4ua Робоцип: Зоряні війни Епізод III 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?