Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Курча Ципа

Рік:
Ор. назва:
Chicken Little
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Марк Діндал
Тривалість:
01:20:54
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Невафільм Україна
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Курча Ципа жило приспівуючи у своєму рідному місті Нью-Дубки, поки йому на голову не впало, як йому здалося, небо. Ципа підняв паніку, але йому не повірили, вирішивши, що це був лише жолудь. Минув уже рік, але над Ципою у місті досі всі сміються, через що його батько, колишня зірка бейсболу Птах Кудах, страшенно переживає. Єдині друзі Ципи — три ізгоя з класу, де він навчається: дивна і надзвичайно негарна качка Уті Тьфуті, яка таємно в нього закохана, порося Хрюнь Манюнь, що страждає ожирінням, і золота рибка недалекого розуму Риб-на-Суші.

Ципа має намір все виправити. Вирішивши піти стопами батька, він записується в бейсбольну команду і випадково здобуває перемогу у важливому матчі. Здавалося б, все пішло в гору: насмішки припиняються, Ципа та Птах Кудах щасливі. Але цієї ночі шматочок «неба, що впало» повертається. Він виявляється частиною маскувальної панелі космічного корабля, яка змінює своє забарвлення, подібно до хамелеона. Ципі та його друзям доводиться витягувати з корабля Риба-на-Суші, який випадково залетів туди, і разом рятуватися від восьмирізних інопланетян. У метушні ніхто не помічає, як з космічного корабля слідом за Ципою вискочила маленька помаранчева істота. Ципа знову дзвонить у сполох, бажаючи попередити всіх про напад інопланетян. Хвиля глузувань обрушується на нещасного курча з новою силою.

Тим часом прибульці, виявивши зникнення, організують рятувальну операцію, яку місцеві приймають за вторгнення, попутно «спепеляючи» (насправді телепортуючи в особливий простір) будинки та місцевих жителів, що підвернулися під руку. Птах Кудах, який нарешті повірив синові, вирушає з ним доставити інопланетну дитину батькам. Ципа каже Уті, що завжди знаходив її шалено привабливою, і цілує. ©Kino4ua Курча Ципа 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?