Kino4ua.com
HD 720p
G

Переможець

Рік:
Ор. назва:
Everyone's Hero
Країна:
Канада, США
Категорія:
Режисер:
Колін Брейді, Крістофер Рів, Ден Ст. П'єр
Тривалість:
01:27:13
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТЕТ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Янки Ірвінг – звичайнісінький хлопчик. Він, як і всі підлітки, обожнює бейсбол і не мислить свого життя без нього. Вільний час він проводить із однолітками, граючи у дворі. Але в бейсболі він не дуже спритний, тому друзі не лише звуть його з собою на гру. Одного разу в його руки потрапляє бита з бейсболу, яка колись належала відомому гравцю його улюбленої команди. Маючи намір повернути биту своєму кумиру, він прямує з Нью-Йорка до Чикаго. Компанію Янки склав його улюблений жартівливий м'ячик Скрю. На головних героїв попереду чекають неймовірні пригоди. Їм доведеться зіткнутися з безліччю перепон і свою улюблену команду на одному з вирішальних матчів призведуть до перемоги! ©Kino4ua Переможець 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?