Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Льодовиковий період: Пригоди Бака

Рік:
Ор. назва:
The Ice Age Adventures of Buck Wild
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джон Сі Донкін
Тривалість:
01:21:05
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Дія мультиплікаційного фільму розповідає про ярого любителя пригод Баке, який через свою зайву прудкість не здатний довго всидіти на одному місці. Головний герой мультфільму «Льодовиковий період: Пригоди Бака» має намір досліджувати кожен, навіть найдальший клаптик Землі, маючи намір зробити якнайбільше відкриттів. Незабаром Бак звертається до своїх товаришів, опосумів Креша та Едді, щоб вони склали йому компанію в новій, захоплюючій пригоді, що пролягатиме через Загублені землі. Незважаючи на небезпечну ідею, Креш і Едді дають свою згоду, після чого бешкетна трійця вирушає в дорогу. Незабаром після їхнього відходу мамонт Менні, жартівник Сідні і тигр Дієго дізнаються про зникнення Бака та його друзів, потім вони вирушають шукати їх, сподіваючись, що виявлять їх до того, як з ними трапиться біда. Як пройде нова подорож головних героїв? І що чекає їх попереду? Дізнайтесь переглянув це чудове продовження популярної серії. ©Kino4ua Льодовиковий період: Пригоди Бака 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?