Kino4ua.com
480p
PG-13

Робоцип: Зоряні війни Епізод II

Рік:
Ор. назва:
Robot Chicken: Star Wars Episode II
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Сет Грін
Тривалість:
00:22:38
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | QTV
Переклад:
Російською - Оригінал
Автори мультсеріалу Робоцип, не оминули і такий відомий твір Джорджа Лукаса як "Зоряні війни". Автори робоципу Сет Грін і Метт Сенрайч, вдосталь знущалися з цієї теми, і навіть створили окремі випуски Робоципа, присвячені виключно пародії на "Зоряні війни".

Перший епізод пародії вийшов у 2007 році і був нарізкою пародій на найепічніші моменти фільму Star Wars. І оскільки публіка дуже оцінила таке правильне починання, ухвалили рішення про продовження глум'яжу над відомою серією фільмів. Таким чином у 2008 році виходить "Робоцип: Зоряні війни Епізод II" розуміється в правильному перекладі Гобліна, а вже в 2010 році виходить третій епізод мультсеріалу - "Робоцип: Зоряні війни Епізод III", цей на жаль вже без перекладу Гобліна.

До вашої уваги ми представимо всі три частини, що вийшли на екран, дві частини в перекладі Гобліна і останню частину в дубляжі для цілісності. ©Kino4ua Робоцип: Зоряні війни Епізод II 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?