Kino4ua.com
480p
PG

Дев'ять

Рік:
Ор. назва:
9
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Шейн Акер
Тривалість:
01:19:24
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Розповідається про події, що відбуваються у світі, схожому на наш, в альтернативній реальності. Судячи з кадрів кінохроніки, військової техніки, що залишилася на полях битв (танкам, артилерії), та посилань до історії Німеччини (канцлер, червоно-чорно-білі прапори, висока мілітаризація суспільства, грамофонні записи), час, коли відбуваються події, приблизно відповідає першій половині XX ст.

Колись жив Вчений, який хотів винайти досконалий штучний розум, який має душу. На жаль, створити такий розум було неможливо без стародавнього артефакту, що дозволяв переселяти душу в предмет і назад. Однак Канцлер країни, де жив і працював Вчений, мав свої плани на цей штучний розум і артефакт: він мріяв поневолити світ. На жаль, Вчений не встиг довести свою працю до кінця: Канцлер знайшов артефакт першим і велів запустити машину, при цьому відсторонивши Вченого від роботи над нею в найвідповідальніший момент. Перша ж людина, яка запустила машину, стала її жертвою: порожнеча всередині холодного механічного розуму жадала заповнитися чужими душами. Канцлер успішно розв'язав світову війну та переміг у ній за допомогою бойових роботів, створених штучним розумом. Але потім, коли люди всього світу були підпорядковані, машина повстала проти творців у пошуках більшої кількості душ. Щоб виправити свої помилки, Вчений вилучив у машини, яка підпустила до себе творця, артефакт і знову звернувся до алхімії. Він створив дев'ять ляльок, в які вклав частинки своєї душі та спогади про людей — про рідних та близьких (зробити справи після смерті) та про ворогів (викупити те, що вони наробили за весь час існування). В останню дев'яту ляльку Вчений вклав останню частину душі і помер, а армія роботів тим часом знищила все живе, розпорошивши отруйний газ. ©Kino4ua Дев'ять 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?