Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Астробой

Рік:
Ор. назва:
Astro Boy
Країна:
КНР, США, Японія
Категорія:
Режисер:
Девід Баверс
Тривалість:
01:33:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
У світі майбутнього людство живе у космічному місті Метрополісі, яке застигло над поверхнею планети. Технологічний прогрес дозволив створювати розумних роботів, які живуть разом із людьми і не порушують правил поведінки, бо вони були створені з метою допомагати і догоджати людям.

Але не все безхмарно у цьому світі майбутнього. З вини правителя Метрополіса гине син вченого-кібернетика Тенми. Батько довго оплакував втрату сина і не зумівши змиритися зі втратою, Тенма вирішив створити андроїда за допомогою частинок, що містять ДНК загиблого сина. Створений хлопчик-робот наділений не лише найкращими людськими якостями, а й найновішими технологічними розробками, необхідними для супергероя.

Юний Астробой був дуже розчарований правдою про те, що він не справжній хлопчик, а лише досконалий андроїд. Саме в цей момент військові вирішують, що їх армії не вистачає такого унікального солдата, силу якого можна використовувати для своїх цілей, не завжди добрих. Однак малюк Астробой має намір відстояти свої права і захистити людей, які потребують від зла. ©Kino4ua Астробой 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?