Kino4ua.com
R

Жінка зверху

Рік:
Ор. назва:
Woman on Top
Країна:
США
Режисер:
Фіна Торрес
Тривалість:
01:32:30
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Ізабелла Олівейра, головна героїня цієї мелодраматичної кінострічки, і її красень-чоловік Тоніньо – власники процвітаючого ресторану в Баіі. Одного разу Ізабелла застає чоловіка в ліжку з іншою жінкою. Пережити зраду, особливо, коли так довіряєш людині, стає занадто важко, і Ізабелла приймає рішення покинути Бразилію, де їй усе нагадує про того, кого їй тепер хочеться просто забути, викреслити з пам’яті. Вона летить в Сан-Франциско в пошуках нової роботи і нового...життя. Завдяки таланту і вмінню бути майстерною кулінаркою, її там швидко помічають, і незабаром вона стає обличчям одного гучного кулінарного шоу. Що дасть їй участь у цьому проекті? Чи стане вона дійсно щасливішою людиною? Які нові зустрічі, знайомства, події, відкриття чекають її у цьому місці? ©Kino4ua Жінка зверху 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?