Kino4ua.com
HD 720p
R

Шепіт

Рік:
Ор. назва:
Whisper
Країна:
CША, Канада
Режисер:
Стюарт Хендлер
Тривалість:
01:34:44
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Макса Трумонта найняли для викрадення сина однієї з найбагатших жінок у державі. Разом зі своєю нареченою Роксанною Макс приєднується до компанії двох злочинців, Вінса і Сідні, які були найняті тим же самим таємним замовником викрадення. Після успішного викрадення восьмирічного хлопчика, Девіда, група чекає інструкцій щодо викупу у відокремленому укритті. Викрадачі починають конфліктувати один з одним, і Макс розуміє, що хлопчик не настільки безневинний, як здавався: Девід наказує людям вбивати один одного. Зрештою з'ясовується, що таємним замовником викрадення є ніхто інший, як власна мати хлопчика, яка усиновила його. Вона каже Максу, що Девід - демон, і що він вміє "нашіптувати", тобто навіювати будь-які ідеї слабким людям. Вона благає Макса вбити хлопчика. Після того, як Макс відмовляється зробити це, жінка стріляє в себе. Зрештою Макс все ж вбиває Девіда, але при цьому випадково гине Роксанна. ©Kino4ua Шепіт 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?